سلام خلخال

پایگاه خبری تحلیلی

سلام خلخال

پنج‌شنبه 6 دی 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 662
  • بازدید: 39
  • 1403/09/17 - 09:10:01

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال:

مصرف اسپرسو کاهش بیماری را به دنبال دارد

مصرف اسپرسو کاهش بیماری را به دنبال دارد

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال گفت: قهوه می‌تواند خواص آنتی‌اکسیدانی داشته باشد که در برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف معتدل آن ممکن است با کاهش خطر برخی بیماری‌ها مرتبط باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، معصومه فتحی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی  پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، به‌روز جهانی اسپرسو اشاره کرد و گفت: قهوه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در سراسر جهان است و خیلی‌ها از آن برای افزایش انرژی و تمرکز استفاده می‌کنند. قهوه حاوی کافئین است که می‌تواند به بهبود خلق‌وخو و افزایش هوشیاری کمک کند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، قهوه می‌تواند خواص آنتی‌اکسیدانی داشته باشد که در برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف معتدل آن ممکن است با کاهش خطر برخی بیماری‌ها مرتبط باشد.

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال افزایش انرژی و بهبود تمرکز  را از جمله مهم‌ترین خواص قهوه دانست و گفت: اسپرسو به دلیل محتوای بالای کافئین، می‌تواند به شما انرژی بیشتری بدهد و خستگی را کاهش داده و کافئین موجود در اسپرسو می‌تواند به افزایش تمرکز و هوشیاری کمک کند که برای کارهای نیازمند دقت بسیار مفید است.

وی با اشاره به اینکه اسپرسو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌توانند به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن کمک کنند و به‌سلامت عمومی کمک کنند؛ افزود: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف معتدل اسپرسو ممکن است با کاهش خطر بیماری‌هایی مانند دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی مرتبط بوده به‌علاوه اینکه کافئین می‌تواند به افزایش سطح دوپامین در مغز کمک کند و احساس شادی و رضایت را افزایش دهد.

فتحی با اشاره به اینکه مصرف اسپرسو در ایران در سال‌های اخیر به‌شدت رواج پیدا کرده است؛ افزود: با افزایش فرهنگ کافه‌نشینی و علاقه مردم به نوشیدنی‌های قهوه‌ای، اسپرسو به یکی از گزینه‌های محبوب تبدیل شده است به‌طوری‌که کافه‌ها و قهوه‌خانه‌های زیادی در شهرهای بزرگ و کوچک ایران به ارائه انواع قهوه، از جمله اسپرسو، پرداخته‌اند

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال اضافه کرد: این نوشیدنی به دلیل طعم قوی و غنی‌اش، طرف‌داران زیادی پیدا کرده و به‌عنوان یک گزینه مناسب برای شروع روز یا استراحت در طول روز شناخته شده است که. علاوه بر این، باتوجه‌به تنوع در روش‌های تهیه قهوه و علاقه مردم به تجربه‌های جدید، اسپرسو به‌عنوان پایه‌ای برای نوشیدنی‌های دیگر مانند لاته و کاپوچینو نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه قهوه، به‌ویژه در مقادیر معتدل، برای بسیاری از افراد بی‌خطر است و حتی ممکن است برخی فواید برای سلامت قلب داشته باشد؛ افزود: مصرف زیاد قهوه و کافئین می‌تواند برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کند که مشکلات عبارت‌اند از: افزایش ضربان قلب، اضطراب و استرس، اختلال در خواب و عوارض در افراد حساس است.

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • مصرف اسپرسو کاهش بیماری را به دنبال دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای پنج