سلام خلخال

پایگاه خبری تحلیلی

سلام خلخال

پنج‌شنبه 1 آذر 1403
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 599
  • بازدید: 12
  • 1403/08/28 - 11:00:05

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال:

سالم خوری موجب ارتقای سلامت جامعه می‌شود

سالم خوری موجب ارتقای سلامت جامعه می‌شود

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال گفت: خوردن غذاهای سالم می‌تواند باعث ارتقای سلامتی افراد و پیشگیری از بیماری‌های مزمن شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

معصومه فتحی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، به اهمیت سالم خوری و این روز جهانی اشاره کرد و گفت: ازآنجاکه تغذیه در سلامت افراد و پیشگیری از بیماری‌ها بسیار مؤثر است؛ خوردن غذاهای سالم می‌تواند باعث ارتقای سلامتی افراد و پیشگیری از بیماری‌های مزمن شده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

وی ادامه داد: سالم خوردن یک راه و شیوه مناسب زندگی بوده که فرد باید از اصول تنوع و تعادل در تغذیه خود استفاده کند؛ تنوع به معنای استفاده از تمام گروه‌های غذایی سالم و تعادل به معنای استفاده به‌اندازه متناسب با شرایط جسمانی فرد است؛ همچنین فرد باید یاد بگیرد که چگونه سبک زندگی سالم را در پیش بگیرد.


کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال رعایت اصل سالم خوری را بسته به سلایق و علایق شخصی افراد در مصرف غذای سالم و مختلف دانست و گفت: با اقداماتی که دانشکده علوم پزشکی شهرستان خلخال در واحدهای مختلف جهت آموزش همگانی و ارتقا دانش تغذیه افراد جامعه در مناسبات مختلف انجام می‌دهد افراد با افزایش آگاهی بیشتر به سمت سالم خوری سوق پیدا می‌کنند.


وی از همکاری و ارتباط مطلوب سیستم آموزشی شهرستان خلخال با دانشکده علوم پزشکی و واحد تغذیه اشاره کرد و افزود: پوستر غذاهای مجاز و غیرمجاز توسط واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال به تعداد زیادی چاپ و در طول سال گذشته و همچنین امسال از طریق آموزش‌وپرورش و نیز همکاران کارشناس تغذیه، مراقبت سلامت و بهورزان در اختیار مدارس گذاشته شده است.


فتحی به اقدامات انجام شده توسط دانشکده علوم پزشکی خلخال در راستای ارتقای بحث سالم خوری در شهرستان خلخال اشاره کرد و گفت: در خصوص روز جهانی سالم خوری هیچ برنامه تقویمی برای دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت تعریف نشده و صرفاً دو برنامه تقویم وزارت بهداشت که شامل: روز جهانی غذا و همچنین روز بسیج ملی آموزش تغذیه وجود دارد.


کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال افزود: در راستای برگزاری این دو مناسبت برنامه‌هایی از قبیل حضور فعالان برتر در حوزه تولید مواد غذای سالم و همچنین حضور کارشناسان تغذیه و برگزاری جشنواره های بزرگ غذا بوم محلی در منطقه خلخال از جمله برنامه های انجام شده در این راستا بوده است.


فتحی در پاسخ به این سوال که آیا مواد غذایی دارای آیتم ایده آل کیفی برای مصرف مردم هستند پاسخ داد و افزود: مواد غذایی دارای مجوز از سازمان وزارت بهداشت و نیز همچنین مواد غذایی فعلی که از مکان های مطمئن تهیه شده باشد از جهت مصرف روزانه می توانند این اطمینان را به افراد بدهند که مواد مناسبی وارد بدن می کنند.


انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • سالم خوری موجب ارتقای سلامت جامعه می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای نه