- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 538
- بازدید: 21
- 1403/08/10 - 08:42:32
استاد دانشگاه اهل خلخال:
جنایاتو مداخله آمریکا بر هیچ کشوری پوشیده نیست
استاد دانشگاه اهل خلخال گفت: تحمیل کاپیتولاسیون علیه ملت ایران در سوم مردادماه ۱۳۴۳، حمله به طبس در ۱۳۵۸، حمله به چهار سکوی نفتی ایران از جمله جنایات آمریکا بوده که بر هیچ کشوری پوشیده نیست.
حسین شمسی زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، به چهره منفور آمریکا و جنایتگری این کشور اشاره کرد و گفت: آمریکا از حدود ۲۴۱ سال عمر پر جنایت خود ۲۲۴ سال آن را در جنگ بوده است، یعنی تقریباً فقط ۱۷ سال را با جهان در صلح گذرانده است. از ۱۹۰۱ که به کلمبیا لشکرکشی کرد، تا سال ۲۰۱۸ که به سوریه با کمک انگلیس و فرانسه حملات هوایی انجام داد، فهرست بلندبالایی از جنایت و تجاوز را در پرونده خود دارد که افکار عمومی صرفاً با چند مورد مشهور آنها آشنا هستند.
وی به جنایات آمریکا علیه ایران از زمان قبل از شکلگیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پس از آن اشاره کرد و گفت: آمریکا ۲۸ مرداد ۳۲ با کودتا دولت مصدق را سرنگون کرد و از آن تاریخ جنایات آمریکا علیه ایران شروع شده است؛ تحمیل کاپیتولاسیون علیه ملت ایران در سوم مردادماه ۱۳۴۳، حمله به طبس در ۱۳۵۸، حمله به چهار سکوی نفتی ایران در سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۷، ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران با ۲۹۸ مسافر در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، اعمال تحریمهای اقتصادی علیه ایران تا جایی که روابط اقتصادی ایران با سایر کشورها را قطع کرده است، حمایت آشکار از تروریستهایی مانند منافقین و داعش و افرادی چون ریگی، ترور حاجقاسم سلیمانی در عراق و دهها جنایات کوچک و بزرگ دیگر که از ۱۳۳۲ تاکنون علیه ملت ایران صورت داده، بخشی از جنایات آمریکا علیه ملت ایران است.
استاد دانشگاه اهل خلخال با اشاره به موضوعاتی از قبیل نهضت ملیشدن نفت، کاپیتولاسیون، اصلاحات اراضی به بیان رابطه سلطه و استبداد پرداخت و گفت: سلطه و استبداد با هم مرتبط است، لذا نمیتوان سلطه را نفی نمود؛ اما با استبداد موافقت کرد.
وی در ادامه تشریح کرد: چنانچه برخی جریانات فکری در دوران نهضت ملیشدن نفت با سلطه کشورهای غربی به نفت ایران مخالفت مینمودند؛ اما با حکومت پهلوی و استبداد حاکم بر کشور مماشات داشتند، بدین معنا که ضد استبداد بودند؛ اما نه اینکه استبداد باید برود؛ بلکه باید میزان آن کم شود و با ملت، بیشتر مدارا کند البته در خصوص سلطه بیگانگان بر کشور رقابتی بین طرفداران آمریکا، انگلیس و یا سایر قدرتها در دربار پهلوی وجود داشت و اینها سبب شد بین رهبران نهضت ملیشدن نفت اختلاف ایجاد شود.
شمسی زاده به جایگاه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خميني (ره) پرداخت و افزود: امام راحل پرورشیافته مکتب عزت طلب اسلام و امام حسين (ع) بود و هرگز نميتوانست، زبوني در برابر قدرتهای خارجي و ظلم در حق مردم را تحمل کند، لذا ابتدا با نصيحت و سپس با تندي گوشزد کرد، از آغاز نهضت اسلام، حضرت امام (ره) بر اين حقيقت تأکيد داشت.
وی افزود: شخص امام خميني (ره) باصداقت و صراحت تمام خود و حاکمان را خادم مردم معرفي ميکند، نقش ملت در پيدايش ارکان حکومت از ابتدا تاکنون بر کسي پوشيده نيست، اين يکي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي براي جامعه بوده که البته پرداختن به زواياي اين مهم، فرصتهاي بيشتري را ميطلبد، ولي اين مختصر شايد يکي از ابعاد قيام بزرگ امام (ره) را يادآور میشد.
این فعال فرهنگی تأکید کرد: دشمنی پیدا و پنهان آمریکای جنایتکار با ملت شریف ایران اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی که از جنگ جهانی دوم آغاز شده بود، با پیروزی انقلاب اسلامی به مرحله آشکار و جدید خود رسید تا جایی که سفارت خود را عملاً به لانه جاسوسی تبدیل کرده و به هر اقدامی برای سرنگونی نظام نوپای جمهوری اسلامی متوسل شد.
شمسی زاده افزود: امروز نیز سردمداران کاخ سفید با همکاری اذناب منطقهایشان مانند رژیم صهیونیستی، امارات متحد عربی و...، یک جنگ ترکیبی با محوریت جنگشناختی را با استفاده از امپراتوری رسانهای علیه ملت ایران بهویژه جوانان راه انداختهاند و با تحریف واقعیتها به دنبال مدیریت افکار عمومی جامعه به نفع نقشههای شوم خود هستند، هرچند ملت ولایتمدار و بابصیرت ایران تحتتأثیر این فضاسازیهای دشمن قرار نخواهند گرفت.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها