- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 462
- بازدید: 114
- 1403/07/12 - 19:32:52
داستانی که با بیشاز چندیندهه همچنان قابل حل نیست؛
جاده؛ عامل موثر در بقای گردشگری خلخال
جادههای صعبالعبور جهت تردد مسافران در شهرستان خلخال باتوجهبه پیچیدگی توپوگرافی منطقه خلخال و کوهستانی بودن آن از جمله مشکلاتی بوده که این شهرستان را در بنبستی عمیق در سه دهه گذشته قرار داده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، ظرفیتهای گردشگری و جذب گردشگر داخلی و خارجی قلب تپنده یک شهرستان در بحث احیای شاخصهای اقتصادی و گردشگری است.
شهرستان خلخال با داشتن توپوگرافی متنوع در تمام نقاط خود، علاوه بر داشتن آبوهوای مطلوب در ایام مسافرتهای تابستانی و بهاره مقصد مهم گردشگران از اقصینقاط ایران است.
راههای مواصلاتی عاملی مهم در جذب گردشگران
داستان تکراری مشکلات راههای مواصلاتی و نبود جادههای استاندار ترانزیتی جهت بهرهبرداری اقتصادی و همچنین وجود جادههای صعبالعبور جهت تردد مسافران در شهرستان خلخال باتوجهبه پیچیدگی توپوگرافی منطقه خلخال و کوهستانی بودن آن از جمله مشکلاتی بوده که این شهرستان را در بنبستی عمیق در سه دهه گذشته قرار داده است.
دکتر وحید کنعانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«سلام خلخال»، به پروژه بسیار مهم جاده خلخال به منجیل و احیای آن برای خارج کردن منطقه خلخال وکوثر از بنبست منطقه ای است اشاره کرد و گفت: در منطقه خلخال و کوثر نزدیک به 11 جاده مواصلاتی وجود دارد که هیچ کدام یک از استاندارد لازم جهت حرکت خودرهای ترانزیتی و همچنین رفت آمد مردم شریف خلخال را برخوردار نیست؛ بنابراین جاده خلخال به منجیل و بهربرداری از این جاده برای احیای اقتصاد و ایجاد اشتغال در منطقه از نقش بسیار کلیدی بر خوردار است.
وی به دیگر محور مواصلاتی شهرستان خلخال و کوثر یعنی جاده خلخال به اسالم که یکی از راه های مواصلاتی مهم و ارتباطی با استان گیلان است اشاره کرد و گفت: این جاده با توجه به داشتن ظرفیتهای توریستی از اهمیت بالایی برخودار است؛ اما با توجه به مسیر کوهستانی و صعب العبور بودن این مسیردر فصول سرد سال پروژه تونل گردنه الماس نقش مهمی در ارتباط شهرستان خلخال با استان گیلان دارد.
نماینده مردم خلخال و کوثر افزود: ایجاد تفرجگاه ها و مراکز تفریحی در جاده های منتهی بالاخص در طرح کمبرندی شهر خلخال و استفاده از ظرفیت های مردم محور در این خصوص از مهمترین اهداف در احیای بحث اشتغال و راه های مواصلاتی است.
سرمایه گذاری عاملی مهم در توسعه گردشگری خلخال
وی به حمایتهای صورتگرفته در خصوص احیا و ارتقای کارگاههای بافت فرش و صنایعدستی پرداخت و اظهار کرد: در فعالیتهای صورتگرفته در شهرستان خلخال هشت کارگاه فعال در زمینه تولید محصولات صنایعدستی و فرش فعالیت میکردند که با تلاشهای صورتگرفته این تعداد هشت کارگاه به ۱۸ کارگاه ارتقا یافته است.
انتهای خبر/جوادپور
دیدگاهها