- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 659
- بازدید: 40
- 1403/09/17 - 06:30:00
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی شهرستان خلخال:
سیب قرمز در کاهش وزن موثر است
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی شهرستان خلخال گفت: فیبر موجود در سیب میتواند اشباعیات به خوردن را افزایش داده و احساس سیری را افزایش داده و در نتیجه کمک به کنترل اشتها و کاهش مصرف غذا کرد.
منیژه حقگویی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، بهروز جهانی سیب قرمز اشاره کرد و گفت: از زمانهای قدیم، سیب بهعنوان نماد عشق، زیبایی و فرهنگ محبوبیت داشته است. هر سال در روز جهانی سیب قرمز، به اهمیت این میوه اشاره میشود و افراد بهسلامتی و خواص غذایی آن توجه میکنند.وی ادامه داد: از سیب قرمز میتوان بهعنوان یک منبع غنی از
فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانها یادکرد
که به حفظ سلامتی بدن کمک میکنند؛ بنابراین، خوردن یک سیب قرمز در روز میتواند
به حفظ سلامتی و روحیه شاداب کمک کند.
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی خلخال با اشاره به اینکه مصرف
سیب به دلیل حاوی فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها، میتواند به حفظ سلامتی قلب کمک
کند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی را کاهش دهد؛ اضافه کرد: فیبر موجود
در سیب میتواند به کنترل قند خون کمک کند و افزایش سطح قند خون را کاهش داده و
همچنین ویتامین C موجود در سیب میتواند
به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از بیماریها و عفونتها محافظت کند.
وی ویژگی سیب قرمز را در کاهش خطر ابتلا به سرطان بسیار مؤثر
دانست و افزود: آنتیاکسیدانهای موجود در سیب میتوانند از آسیبهای اکسیداتیو و
خطر ابتلا به بیماریهای سرطانی جلوگیری کنند.
حقگویی تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست را از دیگر ویژگیهای
مصرف سیب نام برد و افزود: ویتامین C و آنتیاکسیدانهای موجود در سیب قرمز میتوانند
به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک و از بیماریها و عفونتها محافظت کرده همچنین مصرف
سیب قرمز به دلیل حاوی ویتامین C و آنتیاکسیدانها میتواند به حفظ سلامت پوست و
جلوگیری از پیری زودرس آن کمک کند.
وی با اشاره به اینکه مصرف سیب در ایران بسیار رایج است و این میوه یکی از محبوبترین و پرمصرفترین میوهها در کشور ما محسوب میشود؛ افزود: ایران یکی از کشورهای تولیدکننده سیب بوده و سیبهای متنوعی از جمله سیب قرمز، سیب زرد، سیب سبز و... در این منطقه تولید میشوند؛ مردم ایران از سیب بهعنوان یک میوه سالم و خوشمزه برای تقویت سلامتی و افزایش انرژی استفاده میکنند.
کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه سیب حاوی حداقل کالری است و مصرف آن میتواند به کنترل وزن و کاهش کالری مصرفی کمک کند؛ خاطرنشان کرد: فیبر موجود در سیب میتواند اشباعیات به خوردن را افزایش داده و احساس سیری را افزایش داده و در نتیجه کمک به کنترل اشتها و کاهش مصرف غذا کرد.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها