- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 602
- بازدید: 15
- 1403/08/30 - 07:07:51
فعال حوزه پخت نان خانگی در خلخال:
نان خانگی غذایی اصیل در فرهنگ ایرانی است
فعال حوزه نان خانگی اهل خلخال گفت: نان خانگی یکی از مهمترین و اساسیترین انواع غذاها در فرهنگ ایرانی بوده که تهیه و پخت نان خانگی نشان از همبستگی و ارزش دادن به خانواده و سنتهای فرهنگی ما دارد.
محبوبه عزیز الهی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سلام خلخال»، به اهمیت نان خانگی اشاره کرد و گفت: نان خانگی یکی از مهمترین و اساسیترین انواع غذاها در فرهنگ ایرانی بوده که تهیه و پخت نان خانگی نشان از همبستگی و ارزش دادن به خانواده و سنتهای فرهنگی ما دارد.
وی ادامه داد: نان
خانگی اغذیه سالم و طبیعیای است که بدون افزودنیهای مضر تهیه شده و از لحاظ
تغذیهای بسیار ارزشمند است.
فعال حوزه پخت نان اظهار کرد: تهیه نان خانگی میتواند به کاهش مصرف نانهای صنعتی که اغلب حاوی مواد نگهدارنده و افزودنیهای شیمیایی هستند، کمک کرده و همچنین پخت و خوردن نان خانگی نهتنها بهسلامتی بدن کمک میکند؛ بلکه به حفظ فرهنگ و سنتهای ما نیز کمک میکند.
وی با اشاره به
اینکه پخت نان خانگی ممکن است یک فرایند چالشبرانگیز و زمانبر باشد؛ گفت: با
تمرین و تجربه میتوان بهراحتی این هنر را آموخت و این کار نیازمند پشتکار است.
عزیز الهی بهسهولت پخت نان اشاره کرد و افزود: امکان استفاده از مواد خام ساده و ارگانیک، امکان تنظیم مقدار نمک و قند بهدلخواه، امکان اضافهکردن مواد افزودنی مثل دانهها و خشکبار و میوهها برای افزایش تنوع طعم امکان انتخاب روشهای پخت مختلف مانند فر، تابه یا نانوایی از دیگر مزایای روش پخت نام خانگی است.
وی نیاز بهدقت در
اندازهگیری مواد و دنبالکردن دقیق دستور پخت نان را یکی از دشواریهای پخت نان
خانگی تلقی کرد و افزود: نیاز به تجربه و تمرین برای بهدستآوردن ساختار و طعم
مناسب نان ممکن است نتوانید در اولین تلاش خود نتیجه مطلوب را به دست آورید و نیاز
به تکرار و تنظیم مقادیر نان داشته باشید با تمرین و تجربه، میتوانید به تسلط بر
پخت نان خانگی برسید و لذتبردن از خوردن نان تازه و خانگی را تجربه کنید.
فعال حوزه پخت نان
خانگی در خلخال به تجاریسازی و ایجاد کسبوکار کوچک از طریق پخت نان خانگی
پرداخت و گفت: تجاریسازی
ایجاد کسب و کار کوچک از طریق پخت نان خانگی یک فرصت بسیار جذاب و پربازده است که
با بهدستآوردن مهارت و فعالیت در این حوزه میتوان به درآمد پایدار رسید.
وی به مزایا و گامهای
مهم برای شروع یک کسب و کار پخت نان خانگی اشاره کرد و افزود: هزینه تجهیزات و
مواد اولیه نسبتاً در مقایسه با رستورانها و فروشگاههای نان، امکان ارائه نانهای
سنتی و خانگی که جذابیت بیشتری برای مشتریان دارند، امکان تنظیم میزان تولید بر
اساس تقاضا و بازار محلی، فرصت برای ایجاد برند شخصی و جذب مشتریان وفادار از جمله
مزایای صنعت پخت نان خانگی است.
وی بیشترین فعالان
حوزه پخت نان خانگی را زنان خانهدار دانست و افزود: این دو گروه معمولاً افرادی
هستند که علاقهمند به پختوپز و تهیه غذاهای خانگی هستند. این افراد ممکن است
شامل خانهداران، زنان خانهدار، آشپزهای حرفهای یا حتی کسبوکارهای کوچک خانگی
باشند که نان خانگی تولید میکنند و آن را به فروش میرسانند.
وی افزود: این حوزه میتواند فرصت خوبی برای کسب درآمد و خلق شغل باشد برای افرادی که دارای استعداد و علاقه به پختوپز هستند.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها